Datuk Rizalman Ibrahim Keluarkan Makanan Tambahan Kesihatan T’Neeq

Oktober 9, 2019
By Helmi Anuar

Pereka fesyen terkenal negara iaitu Datuk Rizalman Ibrahim telah melancarkan makanan tambahan kesihatan terbaru yang diberi nama T’Neeq.

T’Neeq adalah makanan tambahan kesihatan yang diformulasikan daripada kombinasi bahan-bahan berkualiti tinggi dari luar negara dan dikeluarkan dari kilang yang bertaraf GMP (Good Manufacturing Practice) dan berdaftar dengan (National Pharmaceutical Regulatory Agency). Ia juga selamat dan berdaftar di bawah Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

Formulasi makanan tambahan ini mengambil khasiat daripada bahan utama iaitu tomato yang mana bermanfaat untuk mencantikkan serta memelihara kulit, memudarkan kesan jeragat, tumit merekah serta dapat membantu menyubur dan menyihatkan pertumbuhan rambut dan kuku serta baik untuk imuniti badan.

Formulasi ekslusif yang dikawal oleh pengasasnya sendiri ini juga menggunakan bahan mentah yang mengandungi lebih 99% bahan aktif. Antara kandungan bahan lain yang digunakan ialah vitamin C (Ascorbic Asid) yang mana ia merupakan bahan yang diperolehi secara semula jadi dan bukannya daripada bahan sintetik.

 

T’Neeq mempunyai segala kebaikan dalam satu botol, terhasil dari gabungan beberapa bahan semula jadi antaranya L-Glutathione, L-Cysteine, Coenzyme Q10, Ascorbyl Palmtate dan Vitamin C.

Ia juga tidak mengandungi gula dan boleh diambil seawal usia 15 tahun dan ke atas. Ia juga bukan diformulasikan untuk memutihkan kulit, tetapi dapat mencerahkan kulit sacara sihat dari dalaman.

 

View this post on Instagram

KENAPA PERLU AMALKAN T’NEEQ
. Salam & hi ❤️ .
Biasanya supplemen kesihatan ni dikaitkan dengan orang yang "addicted" nak nampak muda, cantik, kulit wajah yang gebu. .
Tapi korang tau tak vitamin C ni bukan untuk kecantikan wajah je, tapi untuk kesihatan juga! Bestnya! . Sia nak bagitau 5 sebab uolls perlu consume produk magic T’NEEQ yg akan buat anda happy : . ✓ Memutihkan kulit & Menganjalkan kulit ✓ Menghilangkan kedutaan akibat penuaan ✓ Kulit lebih lembap & glowing ✓ Rambut dan kuku lebih cantik dan sihat ✓ Menghilangkan sakit-sakit sendi . Serius kalau uolls dah cantik lagi sihat, confirm hidup anda akan bahagia! Kalau nak gojes sepanjang hari, jom consume #TNEEQ, pasti puas hati! 😘

A post shared by RI HEALTH NETWORK SDN.BHD. (@rinetwork.my) on

Nama T’Neeq itu sendiri diinspirasikan dari perkataan Tahnik (sunnah Rasulullah). Meminjam kaedah ber’tahnik’ yang membawa maksud ‘belah mulut’ iaitu menyapu sesuatu pada bahagian lelangit. Produk ini menggunakan kaedah kemam dan hisap. Secara saintifiknya, apabila makanan yang dikemam dan dihisap di antara lidah dan lelangit, ia secara automatik akan menghantar isyarat ke otak dan tubuh badan untuk menyerap nutrisi dan dalam masa yang sama melancarkan penghadaman.

Bagi anda yang ingin mendapatkan T’Neeq, anda boleh dapatkan daripada ejen jualan yang sah ataupun layari Rinetwork.my

 

Similar Articles

Amalkan Habbatus Sauda Untuk Kebaikan Kesihatan

By Rahayu Mat Nah
Julai 22, 2019